071 - 302 0314
Voor 16:00 besteld? Dezelfde werkdag verstuurd!
0 item

Speciale ACTIES

Fringed Win Actie! Win makkelijk gratis producten tot zelfs professionele fotoshoot!
De prijzen!

Hieronder de prijzen en benodigde punten. Altijd inclusief GRATIS verzending indien van toepassing! Spaar makkelijk door voor de volgende prijs!

5 punten: Beach Body Schema (training en voedingsschema voor strakke beachbody!)
10 punten: Bikini kiezen uit de Sales categorie
25 punten: Pareo of Omslagdoek kiezen
45 punten: Bikini kiezen uit gehele collectie!
75 punten: Professionele fotoshoot!

Wat moet je precies doen om te winnen?

Verdien punten door mensen op de hoogte te brengen van deze coole actie! Dit kan door deze actie te delen op social media (via de knoppen) of via jouw unieke link. Voor elk social platform waarop je het deelt krijg je 1 punt, daarnaast krijg je ook een punt voor iedere persoon die via jouw uitnodiging meedoet aan deze actie. Punten tellen automatisch op! Deel zovaak als je wilt, het kan dus snel gaan!

Algemene voorwaarden Win Actie

Op de Fringed Winactie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • * De actie loopt van mei t/m september 2017
  • * Iedere prijs is slechts 1x te winnen. Bij het verzamelen van 75 punten heb je dus in totaal 5 prijzen gewonnen. Het verzamelen van meer dan 75 punten levert geen extra prijzen op.
  • * Gewonnen producten worden gratis verzonden. Retourneren of ruilen is niet mogelijk.
  • * Wij kunnen niet garanderen dat een gewonnen product ook in de gewenste maat beschikbaar is. Voor de sale categorie (10 punten prijs) geldt op = op. 
  • * Bij het winnen van de professionele fotoshoot (75 punten) krijgt de winnaar automatisch bericht. De winnaar dient vervolgens contact op te nemen via info@fringed.nl. Samen bepalen we waar en wanneer de fotoshoot zal plaatsvinden. We proberen altijd iets te vinden in de buurt van de winnaar indien dat gewenst is.


Zie ook ons Privacy beleidMeld je aan voor deze Win Actie!
Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste mode, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.